Glimt fra turer og aktiviteter


 Pinsetur til Torghatten juni 2017

Vi var seks deltakere som hadde tre nydelige dager med padling i skjærgården rundt Torghatten. Hus var vi heldige å få låne/leie av en slektning til Kjell Martin, og det var stor trivsel.
Fjordpadling 2. juni 2016


 Litt vind og bølger gjorde turen litt mer krevende og spennende. God opplevelse og masse sol :-)Adventspadling 2015

Torsdag 3. desember 2015 var vi ute på klubben første egentlige adventspadling. Fem padlere deltok med diverse pynt på båtene og lys på kajakken eller i nisseluen. Det var stemningsfullt og fint å være del av en lysende flåte. Vi padlet fra Sagbruksmuseet via konteinene på industrikaien og innover langs byen.

Det var vestavind og ganske urolig sjø, og det kunne være litt utfordrende fordi en ikke ser hvor bølgene kommer fra i mørket. Med en god del retursjø var det også uforutsigbart, for det kom bølger fra mange kanter. Vi snudde i vestre havn og ble observert her og der av enkeltpersoner. Neste år må vi lage litt mer blest om arrangementet på forhånd så vi blir sett!

Tilbake på museet ble vi møtt av bål i gapahuken, og det vanket gløgg med all slags gode saker attåt. Etter hvert ble vi 11 deltakere rundt bålet, og det ble en veldig trivelig kveld.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar